diumenge, 31 d’agost del 2008

Conducció a Toronto - Incoherències

La resposta depèn de quan faci que vas entrar al país:

- Acabes d'arribar? No coneixes les normes de circulació pel què fa a les interaccions amb el munt de tramvies de la ciutat? Cap problema segur que ets molt bon conductor. Ens fiem de tu. Ensenya'ns només el carnet espanyol i endavant!!

- Fa tres mesos que has arribat? Uff, ara ja no ens fiem tant de tu. Només pots seguir conduint si tens un carnet internacional. (pels qui no ho saben, el carnet internacional te'l treus, com tot, pagant, no hi ha cap tipus de test de conducció addicional per tant tenir el carnet internacional no implica que sàpigues conduir més que els que tenen el carnet normal).

- Fa un any que has arribat, coneixes com funciona la ciutat i el país? Apa, maco, treu-te el carnet canadenc (un examen teòric i dos de pràctics) o oblida't de conduir.

Resum: quan més temps portes al país m'és difícil t'ho fan per poder conduir. De pel·lícula.

Per cert, els exàmens no els has de fer si ets d'un país, segons ells, més civilitzat com Alemània o Austria. Llavors et donen automàticament el carnet canadenc.

1 comentari:

Anònim ha dit...

jajajajaja
I a mi que no em van demanar res de res ... amb prou feines el carnet de conduir !!! Sort que només era per un dia ... Anims !! Ara us toca treure-us el carnet canadenc !!