dilluns, 30 de juny del 2008

Racoons strike again!

Al principi del blog us vam parlar dels nostres veïns óssos rentadors/mapaches/racoons però la prova visual de la seva existència era bastant deplorable (més d'un/a preguntava si no era pas un gat).

Bé, doncs les habilitats culinàries de la Marta han convençut a una parella (mare i fill/a probablement) dels avantatges d'instal·lar-se al pati del darrera de casa nostra (és com una mini terrasseta privada del nostre apartament). La olor és tant irresistible que si deixes la porta oberta (i hi poses algunes sobres) no dubten a entrar a xafardejar. Mireu les fotos:

De totes maneres, cal dir que aquí els consideren més aviat una plaga que una altra cosa perquè destrossen jardins, trenquen brosses,... Però per nosaltres encara és una novetat i ens fa molta gràcia veure'ls.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Són una autèntica monada!!!!Que els podeu tocar?Com es diuen?La gent es ueixa per queixar però ojala trobéssim en aquí aquests mpaches enlloc dels coloms amb les seves cagarrutes.
ës la notícia més interessant del tot el blog. Ens veiem d'aquí 2 dies, pavo!! La mama ja sap canviar la tnta d el'impressora!!!!