divendres, 20 de juny del 2008

Eurocopa

Aquests dies molts cotxes porten petites banderoles amb la bandera del país del propietari. Vivim on vivim no podem deixar de ser d'on som i l'eurocopa és una ocasió perfecte per fer notar a tothom els teus orígens.

Com a curiositat us diré que, amb diferència, la bandera que guanya per golejada és la de Portugal (tot i que a la realitat ahir va quedar fora de la competició o sigui que suposo que ja no veurem gaires més banderes).

Encara més curiosament, d'Espanya no n'he vist cap. De totes maneres, tinc la sensació que la colònia espanyola a Toronto és bastant petita. En molt poques ocasions he sentit parlar castellà que no fos per part d'algú clarament amb trets centre/sud-americans. Posats a dir, tampoc ens hem trobat encara amb cap català. Cosa que em sembla una cosa encara més estranya tenint en compte que ens en vam trobar fins i tot a Nova Zelanda!

Jordi

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No pot ser! Una "plaga" com la dels catalans no hi pot faltar, a Toronto!

Anònim ha dit...

De fet, es veu que les autoritats canadenques no han aconseguit eliminar totalment la "plaga" i hi ha encara un un petit grupúscul de catalans que resisteix (http://www.cctoronto.cat/).

Anònim ha dit...

Petita actualització: Després de la victòria davant d'Itàlia s'han començat a veure algunes banderes espanyoles però segueixen sent més aviat anecdòtiques.

Anònim ha dit...

a por ellos, oe!