dilluns, 13 de juliol del 2009

Vancouver (VI) - Grouse mountain

L'altra visita típica és anar a a la "Grouse mountain", està a una hora de trajecte de la ciutat però s'hi pot arribar amb transport públic (autobús) i realment val la pena: a l'hivern s'hi pot esquiar i la resta de l'any es pot gaudir d'unes vistes fantàstiques sobre la ciutat i les illes del voltant (sempre que no hi hagi boira, que per desgràcia és molt habitual, per sort, en el nostre cas vam tenir boira només durant la primera part de la visita).


Tot i ser el mes de maig encara hi havia una quantitat respectable de neu o sigui que per uns moments vam recordar l'hivern de Toronto



Un cop al cim, hi ha diversos shows que val la pena veure. Es pot admirar el parell d'ósssos grizzlies que tenen (no durant l'hivern, que com a tot bon ós, aquests hivernen)

veure la comèdia dels llenyataires (on d'una forma prou divertida, dos llenyataires mostren les seves habilitats pujant arbres o llençant destrals en una diana)


o encara millor, veure una demostració d'aus rapinyaires, entre elles la gran àguila calva, animal emblemàtic del país (per cert, que a part de veure aquesta que tenien en captivitat, vam poder veure'n des de la distància moltes d'altres volant pels voltants de la muntanya).



2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquesta àguila està viva? O hi ha molt de zoom?Sembla fins i tot que la poguem saludar!!!!
Aquí, des de Mataró, estem a punt de començar-nos a a arreglar per anar al Desvetllament. Molts petonts i fins aviat (ja ho sé, sempre serà massa aviat per en Jordi...).

Jordi ha dit...

No hi ha res de zoom però aquesta era una de les àligues domesticades i l'estava aguantant la cuidadora!